Välkommen!

Välkommen till experterna på hästtrailers.

Här i Klippan har vi arbetat med och utvecklat hästtrailers i över 40 år. I nära samarbete med ledande hästsportare och uppfödare har vi steg för steg hjälpt till att förbättra funktioner, säkerhet, hållbarhet, körvänlighet och trailerekonomi - tidigare under varumärket Boj och senare som aktiv partner till Forzab. Nu kan du besöka oss även i södra Stockholm.

Glad sommar - trots Falsterbo.

Falsterbo horse show blev inställd men Klippan Släp kör sommarkampanj i alla fall.
Alt 1. Utrustningspaket värde 14515kr
Dubbla öppningsbara fönster
Dubbla hösegel
Dubbla transportkrubbor
Kabelfjäder
Lastnät för lasthylla
Broddmatta till en spilta
Alt 2. Värde 8500kr
Valfri utrustning för 8500kr.
Forzab Futuro 220SEH 139 900kr
Forzab Futuro är en kvalitetsvagn som byggs på en golvplatta av saltvatten- och urinbeständig aluminium med 15 års garanti. Väggarna av isolerade aluminiumförstärkt sandwichplast med UV beständig utsida och slagtålig insida. Bakrampen är av aluminium och går att lyfta upp med ett finger.
Egenvikt endast 805kg
Totalvikter Futuro 220 SEH 1200-2000kg och Futuro 226SEH1800-2600kgHjulaxlar med extra mjuk fjädring
2 års garanti 30 års garanti på aluminiumgolvet
Forzab Classic 226 SEH 189 900kr
Forzab Classic är en trailer som förfinats under 40 års utveckling. Väggar, golv, dörrar och ramp helt i aluminium ger en trailer som tål att användas under många år.
HÖGSTA SÄKERHETS- OCH KOMFORTNIVÅ
Många säkerhets- och komfortfunktioner kännetecknar en Forzab-trailer vid hantering, stallning och körning. Den utifrån fällbara bommen, den låga sidovindskänsligheten och den höga totalvikten är exempel på det långa utvecklingsarbetet med erfarenheter hämtade från praktiskt hästarbete. Säkerhetstaket med dubbla takluckor och bakventilation ger ett behagligt flöde av frisk luft och kan kompletteras med en elektrisk fläkt för långvarig stallning på tävlingsplatsen.
HELLACKERAD TRAILER
Classic hellackeras i valfri kulör. Med den karaktäristiska rundade nosen får du en trailer som är både elegant och säker på vägen.
Egenvikt 950kg. Totalvikter 1200-2600kg
Mer info om mått och vikter finns här i menyn -  eller ring så hjälper vi dig.

NYHET
KlippanSläp - nu också i södra Stockholm

Denice Andersson Fyrbeck är KlippanSläps nya representant i södra Stockholm. Men lång erfarenhet av hästar och hästsport, förstår hon hästmänniskor och hästtrailers. Du når henne på 0762 007177.

Bläddra i Forzabs nya broschyr

Vi byter gamla trägolv.

Vagnar med golv i plywood bör regelbundet kolla golvet för att förhindra att hästen trampar igenom. Vi byter golv på alla fabrikat. På bilden ser vi vår erfarne mekaniker Micke som lägger nytt golv i en Värmlandsvagn. Och vad kostar det? Beroende på fabrikat, från 5000 kronor. Vi kan också installera massivt aluminiumgolv, samma som finns i nyare Boj och i samtliga Forzab-vagnar.  

Kvalitetsservice för alla typer av släp.

 Vi servar och reparerar samtliga fabrikat av hästtrailer, båtsläp, bilsläp, lastsläp och husvagn.

 

Förbesikting och besiktning

Vi gör en förbesiktning och kör även ditt släp 300 meter till Besikta i Klippan, så blir det godkänt med en gång och du kan fortsätta att köra tryggt och säkert.

 

Ring 0705 534638 eller fyll i kontktsidan så återkommer vi inom kort med en tid för åtgärd. Vi har alltid stående besiktningstider.

Hyrköp din Forzab

Klippan Släp AB är en av sveriges största aktör när det gäller uthyrning av hästtransporter. Oavsett om du behöver hyra transport i 1 timme eller 3 år så har vi ett koncept som passar dig!

HYR NU OCH KÖP SEN – OCH FÅ HYRESKOSTNADEN AVRÄKNAD

Om du långtidshyr(6-24mån) och bestämmer dig för att köpa vagnen drar vi av halva hyreskostaden.

Se prislistan

Det är lätt att hitta till Klippan.

Vi finns på Åbytorp i Klippan, nästan i korsningen riksväg 21 och 13

 

Mitt emot LJUNGBERGS Tryckeri, nära DHL-terminalen.

Lat    56,1348

Long  13,1648

Karta