Välkommen!

Välkommen till experterna på hästtrailers.

Här i Klippan har vi arbetat med och utvecklat hästtrailers i över 40 år. I nära samarbete med ledande hästsportare och uppfödare har vi steg för steg hjälpt till att förbättra funktioner, säkerhet, hållbarhet, körvänlighet och trailerekonomi - tidigare under varumärket Boj och senare som aktiv partner till Forzab. Nu kan du besöka oss även i södra Stockholm.

NYHET
KlippanSläp - nu också i södra Stockholm

Denice Andersson Fyrbeck är KlippanSläps nya representant i södra Stockholm. Men lång erfarenhet av hästar och hästsport, förstår hon hästmänniskor och hästtrailers. Du når henne på 0762 007177.

Bläddra i Forzabs nya broschyr

Vi byter gamla trägolv.

Vagnar med golv i plywood bör regelbundet kolla golvet för att förhindra att hästen trampar igenom. Vi byter golv på alla fabrikat. På bilden ser vi vår erfarne mekaniker Micke som lägger nytt golv i en Värmlandsvagn. Och vad kostar det? Beroende på fabrikat, från 5000 kronor. Vi kan också installera massivt aluminiumgolv, samma som finns i nyare Boj och i samtliga Forzab-vagnar.  

Kvalitetsservice för alla typer av släp.

 Vi servar och reparerar samtliga fabrikat av hästtrailer, båtsläp, bilsläp, lastsläp och husvagn.

 

Förbesikting och besiktning

Vi gör en förbesiktning och kör även ditt släp 300 meter till Besikta i Klippan, så blir det godkänt med en gång och du kan fortsätta att köra tryggt och säkert.

 

Ring 0705 534638 eller fyll i kontktsidan så återkommer vi inom kort med en tid för åtgärd. Vi har alltid stående besiktningstider.

Hyrköp din Forzab

Klippan Släp AB är en av sveriges största aktör när det gäller uthyrning av hästtransporter. Oavsett om du behöver hyra transport i 1 timme eller 3 år så har vi ett koncept som passar dig!

HYR NU OCH KÖP SEN – OCH FÅ HYRESKOSTNADEN AVRÄKNAD

Om du långtidshyr(6-24mån) och bestämmer dig för att köpa vagnen drar vi av halva hyreskostaden.

Se prislistan

Det är lätt att hitta till Klippan.

Vi finns på Åbytorp i Klippan, nästan i korsningen riksväg 21 och 13

 

Mitt emot LJUNGBERGS Tryckeri, nära DHL-terminalen.

Lat    56,1348

Long  13,1648

Karta